Webinar: Framtidens inköpsavdelning

Hur kommer framtidens inköpsavdelning se ut? Eller är framtiden redan här med automatisering, AI och digitaliserade flöden?

Book

Jättar som Amazon har länge varit duktiga på att automatisera flöden och optimera lager så att rätt artiklar finns på rätt plats när dom efterfrågas. Små-medelstora bolag har ibland haft svårt att hänga med i den snabba utvecklingen och kämpar med servicegrader, leveranser från andra delar av världen och kostsamma överlager. Men i takt med att avancerad teknologi blir mer tillgänglig genom att system läggs i molnet och tredjepartslösningar blir enkla att integrera, hittar sig automatiseringen även in bland mindre distribuerande företag. Inköpare behöver inte längre lägga timmar på att gå igenom inköpsordrar utan kan ägna sig åt värdeskapande aktiviteter som strategi, innovation och relationer med leverantörer.

I det här webinaret kikar vi in i framtiden och går igenom hur automatisering och AI förändrar förutsättningarna för inköpare. Vi visar även hur EazyStock hjälper företag, organisationer och regioner automatisera inköp och på så sätt öka servicegraderna till minsta möjliga kostnad.

Fyll i formuläret till höger för att se webinaret!